Знов шепоче ос нь

Маричка Мрийныця
Забувай… Знов шепоче осінь
Не сумуй… Накрапає дощ
Лиш у сні можу бачить очі,
У яких вже змінилось щось

Не пройти крізь зачинені двері
Не прожить двічі долю одну...
Небо зоряне краще за стелю
Знає птах, що чека на весну…

Тільки сум душу мою фарбує -
Ніби хмари, сіріють думки
Відчуваю, тебе я втрачаю…
Чи мене втратив ти назавжди…

Забувай… Знов шепоче осінь…
Ідеальна для смутку пора…
Розставання бува неминучим
Коли згасло кохання, то зайві слова…