все не те без тебе

Ирина Украинец
  І все не те,- без тебе,
  І річка не така ,
  І сонце на пів неба,
  І ліс і поле і моря
  І контененти, все не те!!!
  Якісь німі без тебе.

  І я без тебе не така,
  Якась субстанція без форми,
  Без берега земля,рослина без водойми....