Ось i осiнь

Наталья Светлая 7
Вже надворі сонце
Світить, та не гріє.
Під ногами листя
Жовте шелестить.
Журавлі у вирій
Дружно відлетіли.
Вітер гонить хмари
Високо в блакить.

І як та людина,
Втомлена від праці,
Засинає швидко
І міцненько спить,
Так і рідна ненька,
Дорога земелька,
Все віддавши людям,
Хоче відпочить.

P.S. Благодарность Максиму за прекрасное фото.