Вересневим цвiтом, чаем i теплом

Наташа Даниленко
Вересневим цвітом, чаєм і теплом
Зустрічає осінь фарбами, фарбами,
Злототілим кольором листячком,
листячком,
Перегубленим втраченим сном.
Зацілованим, трошечки зніженим
Та усміхненим, хай і дощ!
Солодкавими звуками музи-
музики
Та вишневим гарячим вином.
Полиново-осінню грайливу мелодію
Прикрашає останньою піснею,
піснею
І кружляє в злятастім намисті-
намистячку
У коханні під музику пристрасті.
Корицею, калиною, солодкавим яблуком,
І врешті-решт неймовірною щирістю
Перехопленим устами подихом
віддихом
Та обіймами спраглими літнім теплом.