як повiрив...

Виктор Сурженко
…як повірив у власну зневіру,
не кажи, що не віриш більш зовсім нічому...
Час привласнює душу і тіло,
промовлятимеш вперто, що ви не знайомі...

все на коло своє повертатиме знов,
перевтілення – тінь від повторень забутих
метушня розмежовує врешті любов,
заважають думки нерішучими бути…

не торкайся того, що не було,
і не згадуй, не грайся із втраченим Часом у жмурки…
гірко жалять жалі, не байдужо
загортає життя у сувій почуття, й далі рушить…