хто?..

Виктор Сурженко
…світ розфарбовують погляди наші,
маренням дихає, мріє душа!..
на полотні безіменних пейзажів
Вічності краю немає, й кінця…   
схожість малюнків… на виставці вчора –
відчай розхристаний в пам’яті ритмах,
сльози розсіялись, замість спокою
котяться, плинуть… взнаки ненавмисно
падають в землю і сходять сьогодні
залишки болю знов торгають серце
в порох стираючи настрій ворожий
Доля летить на Сяйво безмежне…