краще булоб неродиться... щоб нагоренедивиться...

Вера Деревьянко 2
ВіЙНА ВіЙНОЙ ОБІД ПО РОЗПОРЯДКУ
ХТОСЬ ЗАРИТИЙ У МОГИЛУ
 А КОМУТО ЖИТИ СЛАДКО...

ЩОБ НАС ГОРЕ ОМИНУЛО
ЩОБ БІДА НАС  ОБІЙШЛА
ЩОБ КОХАННЯ НЕ МИНУЛО
ЩОБ ЛЮБОВ усіх ЗНАЙШЛА ...