хвилюйся

Лана Гримм
хвилюйся

мені знову життєво необхідно до тебе.
такого холодного, такого солоного, такого...
я мрію дістатись лінії, де хвилі та небо,
я готова зустріти посмішкою твого бога.

я готова пірнати, я готова тонути, я готова...
бий мене, проклинай мене, наповнюй своєю силою,
відчуваю тебе душею, хоч не розумію жодного твого слова,
кричи, знову бий, називай мене своєю, красивою.

мені необхідно вкритись холодом твоїх хвиль,
таких колючих, таких божевільних, таких...
ти як я, а я так схожа на тебе, я закохана у твою бурю, у твій штиль,
я бажаю твоїх обійм - таких пінних, таких льодових, таких палких...

чи чекаєш ти на мене?
(скажи, що чекаєш...)