Ти - неспокутий мiй грiх

Анатолий Павленко
У  неспокої  дні  мої  й  ночі,
Бо  про  тебе  думкам  нема  меж.
Де  ж  ти  є,  і  чи  ряст  свій  ще  топчиш:
І  не  дзвониш,  й  листа  не  пришлеш.

Почуттям  моїм  в  серці  вже  тісно,
То  ж,  в  рядки  вони  ллються  сумні…
Ти – моя  лебединая  пісня,
Неспокутий  ти  гріх  мій  земний.