***

Валерий Масагор
Як умів
========
В.Масагор
==========
Серед розложистих садів
Цвіло село моє й буяло.
Й лугів зелене одіяло,
Де я і ріс, і молодів.

Серед розхристаних небес
Росли і квітли наші долі.
Де навіть часом мимоволі,
Прошепчеш ти - Христос воскрес!
 
Серед річок, серед ставків;
Серед великої родини,
Як випадало, як умів -
Я здобував свій код людини.

09. 12. 2014р.