з

Оля Сауз
так нещадно кохати, що аж гаряче тілу.
я не можу зізнатись в долоні твої.
я тебе собі вигадала теперешнім літом.

і коли починаешь жити заради того,
щоб почути у день хоч декілька слів,
які говорить твій голос, розбавленний Джином та Колой
ти навіки закохан, готуйся до прірв.

я ніколи
нiкому
не-за-що
не розповім казки про тебе.
ти - моє таемне щастя,
ти - мое недосяжне небо.

і чомусь я до тебе прихилина.
чи можливо таке взагалі,
що твій голос - музика дивна,
що найкращі у світі твої пісні?

лиш про одне прошу: будь поруч,
не важливо зі мною чи ні.
я тебе берегу у сердці, ліворуч.
і ніколи
нiкому
не-за-що
про це не розповім.