Украинский Гарик 221

Владислав Красса
Український Ґарик 221

За мотивами І. Губермана

Іспанці і слов'яни, і євреї -
Усюди є однакова картина:
гординя чистокровністю своєю -
свята розрада, втіха для кретина.


Оригінал

Испанец, славянин или еврей -
повсюду одинакова картина:
гордыня чистокровностью своей -
святое утешение кретина.