***

Руслан Вовк 2
Літній дощ,вітер носить гарево,
Що я тільки в тобі знайшов?!
Мозок тихо шепоче:"марево",
Ну а серце кричить-"любов"!
Неможливо,собі пояснити це,
Підібрати невсилі слова.
Знаю тільки,якщо поруч ти,
То душа моя ожива!
Хочеш:муза,дружина,подруга.
Хто завгодно,я згоден на все!!
Не відпущу тебе,мій подиху,
Не відпущу! Частинку себе.