Не мае

Екатерина Садовникова 2
Прабачце за звычаі добрыя За схільнасць блізка да сэрца прымаць Ніхто не кажа што вы дрэнныя Але буду вас цяпер удалечыні трымаць.

 Прабачце шчырасці паласы Ня сяду з вамі за адзін я стол Рове на сабе бессчисленно валасы Які выдатны не быў бы ваш дол.

 Вы не мае, чужыя зусім людзі Для вас адна забава дагадзіць Няхай святыя будуць вашы судзі Не буду за здароўе ваша піць.

Алена Базилевская. 13.03.16.