***

Юрий Ош
На свіжоприбраних городах
до білогривої зими
як завершальна агроода
багряні стеляться дими.

То догорає красень-літо,
аж видно вогнище здаля,
але за літом майже слідом
зрадіє спокою земля.

А осінь підкладає дрова
в багаття ясно-золоте.
Забула, мабуть, жовтоброва,
саму що скоро замете…