Молю я Господа...

Клавдия Дмитрив
В житті  нікому не  бажаю зла
І не  заздрю у житті нікому.
А  бажаю тільки щастя  і добра
І без молитви не виходжу  з  дому.

Тому  я  молю  Бога про  добро,
Про  благодать  і ще  благословіння.
І мирне   небо   щоб над  нами  ще було…
Щоб  це  було  не  тільки сновидіння.

Молю я Бога,щоб в усьому  допоміг:
Щоб не зійти  із  вірної  дороги.
Щоби на кожнім кроці він  беріг,
Щоби не знать ні болю,ні  тривоги.

Тому  я  Господа про це  усе  прошу,
Щоб  допоміг  в життя  все  пережити.
Любов до  Бога  в серці  я ношу,
Ну а для вас  творю  й  буду  творити!

                13.09.2016 р.