Карындашыма

Али Джалилов
Туулган кунун куттуу болсун, асыл эркем!
Кудайым сага бакыт-кулку берсе экен.
Ийгилик коштоп, ой-тилегин орундалып,
Эн башкысы, ден-соолугун болсун бекем!

Жайнап, осуп гулдой берсин бакыт-багын.
Кулку-шанга болонсун баскан ар кадамын.
Жакшы кунго эстелик деп каалоо жаздым,
Бул дуйнодо сен бар учун мен да бармын!

2016