***

Рахим Карим
Мен ФБда
ном ;озониш,
обрў,
таниш-билиш орттириш,
ва;т ўтказиш
ёки бирон нарсага
эришиш учун
ўтирганим йў;.
Аксинча -
оламга
хизмат
;иляпман...
Сабаби -
ушбу дунёда
мендан кейин
фарзандларим
яшаши
керак.