Не край

Владимир Васильев 13
Не край свої мрії на хвилях печалі,

Не дихай так важко вдивляючись далі.

І вже не повернуться втрачені мрії -

Дитинства забутого світлі надії,

Високі і чисті, далекі мов зорі.

В жорстокому світі немає їм долі.

Та розпач нездійснення - зрада, зневіра,
 
В реальність бажання і власної сили.

Бо в кожному кроці минуле й майбутнє,

Невидиме поруч таємно присутнє.