Самознищення

Виталина Кузьмыч
Я заражена пристрастю -
усвідомила тільки тепер..
Ім'я якій - самознищення,
це було і тоді, і тепер.
Я притягую мов магніт
Весь навколо свій світ-
я себе самознищую
бунтівною своєю пристрастю...