Нехитра рад сть

Глупый Ребенок
Залиш  її. Покинь.
Нарешті дай їй спокій.
Чому чекаєш доки вна 
Сама про це попросить?
Навіщо тобі треба це? Цей біль?
Ти знаєш, що жінки без меж жорстокі
З тими, не припав хто до душі.

Твої жертви для неї смішні .
Їх ціна для неї незнана.
Вона прагне іншого в житті
І в прагнені цьому незламна.
Вам з нею одним шляхом не іти.

Вона не знає ні відданості, ні любові.
І доводила по відношенню до тебе
Це не раз
Та ти, заковуючи кайданами власне горе,
Заспокоюючи хвилі сердечного моря,
Згадуєш, що "було щось таке в її очах"...

Собака дивиться на хазяїна
З безкінечним довір'ям,
Завжди готовий його захищать.
Я надіюсь на краще.
Надіюсь на диво.
Я приручений.
Чи приречений. -
Я безмежно прагну
щоб вона була щасливою.
Щасливий хазяїн -
Нехитра радість собак.