Як ти там

Григоренко Павел Глазков
Як ти там, живеш без мене
Як ти дихаєш в ночі.
Не забути днів веселих
І твої, як небо очі...

Як ти там, ти не забула
Пам'ятаєш наш милий час ?
Ти зі мною щаслива була
Жаль це було в останній раз...

Як ти там, ти мене чуєш ?
Вже пройшло майже пів життя.
Марно все, але сумую
Залишились ще почуття...

Як ти там, я все тримаю
В серці і в душі тебе.
Я тебе все життя кохаю
Я тобою вже вбив себе...