Найдьону-60 укр

Валерий Квачев
НАЙДЬОНУ-60
                привітання товаришу
А в селі Карховці
бродять п’яні хлопці.
Не про них сьогодні
пісенька моя.
Там за частоколом
прожива Микола
і йому сьогодні
років до х*я!

Знаю ще зі школи,
як живе Микола.
Трішки більший столу
має він «гектар».
З буряків, з «гектару»
вижене «нектару»,
пензликом занюха
і злетить до хмар!

Зовсім не вельможа,
зовсім незаможній,
бо простий художник,
а мені, як брат.
Пише він картини:
«Яблука в корзині»…
А оце … в бікіні
змалював дівчат!

Загули в громаді
всі каховські бл*ді!
Й голова сільради
зник десь з полотном…
Все гуло навколо
про того Миколу.
І «порвало» Сотбі
прізвище Найдьон!

Може то й не Сотбі,
може й не гриміло…
і можливо навіть
то був лише сон…
Та мені сьогодні
надто закортіло
привітати друга:
ХАЙ ЖИВЕ НАЙДЬОН!

ВК Херсон 28.10.14