не кажи нiчого...

Виктор Сурженко
…чорні очі ночі тишу стережуть,
у живім пророцтві подумки снують
тіні-сновидіння в прірву мовчки йдуть…

Вічні запитання ставить Час усім,
Бог допомагає шлях обрати свій
кожному хто Вірить в Бога і собі!..

нетерплячим болем вплетені ми в страх
гратись, прикидатись… досить нам образ…
виріши проблеми, щоб не з’їхав дах,   
бо брехня нікчемна, хто б що не казав…