Адже милостi Твоi, безмежнi!

Александр Герлянд
А я тут зараз сиджу,
I Господу всю душу вiдкриваю.
Хочу плакать,а смiюсь.
Хочу жити,а вмираю!
Мене Ти Господи прости.
Грiхи я маю велечезнi!
Прости,помилуй та спаси.
Адже милостi Твоi,безмежнi!
       27 февраля 2005 г.