***

Руслан Вовк 2
Я вам пишу.....
Та ні,то методи давно минулих днів.
І всеж,пишу!
Те що язик дібрати не зумів.
Мов до тюрми закритий карбонарій,
Натхненно клацаю тобі епістолярій.
Для інтровертів сила не у звуці,
Вони тепер спілкуються в фейсбуці.
Хай загине мова,хай навік пропаде звук!
Завжди в пригоді стане нам фейсбук!