В тому вынни комунисты,

Анатолий Пакулов
В тому вынни комунисты,
Що нема ничого исты.
Ничого тепер нема
Не идуть нияк жныва.
Навить ридная корова
Не така и вже здорова.

Розвелы мы стильки мух,
Що захвачуэ аж дух.
Запрягу колись коня,
На простир поиду я.

Один кинь лиш у Богдана
Посеред стоить майдана.
В нас сёгодни майданути
Исторычни   баламуты.

Я сварытися кинчаю.
Краще писню заспиваю;
Ой колы мы наимося,
Щоб в Европу нам моглося.