навздогiн

Александр Ярошевский
половинка місяця у небі,
половинка місяця десь інде:
там, де заховалися надії,
там, де день наступний,
                мабуть, прийде -

половинка літнього дощу:
вийшов в місто,
                схаменувся,
                вщух -

за зеленим літечком побіг?

мабуть, встиг...