гердан

Александр Ярошевский
                Т.А.
так пишеться книга
про море і небо
про мене і тебе.

до віршика віршик -
той вдалий той гірше,
той плине той плига.

зойк, роздум,
сміх й гумор гірких спостережень,
сум радісних вражень.

це подіум ніби,
він креше той спалах,
що в світлі покаже

мить щастя
сплеск мови
(з любов'ю - куди ж без любові!)

не сповідь -
звичайної долі щоденник,
за миттю мить відгуків денних;

стежок до стежка, знак до руни -

ґердан
килимок
візерунок.

30 серпня 2016