Для чого

Михаил Данихленко
Для чого люди самі все руйнують,
Не цінять, навіть те що мають.
І, часом, зрозуміти не хотять,
Бездушними та черствими бувають.

Чому вони не цінять доброти,
Любові і терпіння та турботи.
Чому не вірять правді і напроти -
В оман та в те, чого по суті не існує.

І звикнути давно пора – а досі це дивує.