Iжачок i хитра лисиця

Раиса Андрейчук
Осінь ходить з олівцями,
Розмальовує весь ліс.
На поляні, між кущами,
Боровик - красавець зріс!

Ще не встиг і підійнятись -
Їжачок, тут, надійшов.
Ну, радіти і сміятись :
" Я, біленького, знайшов! "

Та лисичка носом вчула -
Тут, як тут - кричить : " Віддай! "
Неприємна, нагла була -
" Ось тобі - б*є в спинку... Знай! "

Ще і яблучка забрала,
З голочок, зняла і лист...
" До побачення! " - сказала,
Показала тільки хвіст!