невiдворотне...

Виктор Сурженко
…думки, наче вірус – невиліковний…
повторення їх неминучі, мов біль –
приходять із мріями, з пам’ятних снів –
стаються події невідворотні…

невипите слово на ймення: «Любов»
породжує в нас суперечки з собою,
принаймні з-за того, що ще не було –
коханими бути бажаємо знову!

життя дивовижне у віршах, в піснях,
у дійсності в мареннях – сплутані з грою…
без винятків кожен стає сам собою,
коли захищає крильми світ, мов Птах…