Побажання

Георгий Грищенко
Не родись красивою,
А родись щасливою,
Радять наші мудреці
І багаті і старці.

Бути в нас щасливою
Бути і мінливою,
Як шукаєш щастячко,
То міняєш й платтячко.

Із цілком домашнього
На вже супер класного,
Заміж треба вискочить,
Закохатись вистачить.

Можна за багатого,
Можна за не знатного,
Можна і за бідного,
До роботи здібного.

Не в багатстві щастячко,
Чи яке є платтячко,
А в любові милого,
У сім’ї щасливого.

Від дітей й добробуту
Та іще від побуту.
Народись красивою,
Народись щасливою.
13.09.16.