Щастя лiта на украинском

Виталий Кирпатовский
Щастя літа
Счастье лета

Солодкий легіт з лісу дме,
А поле нишком мріє.
Тихенько хор комах веде.
А Сонечко те гріє.
ПРИСПІВ:
І навпростець, і навмання
Безмежжя долинає.
У хвилі долі послання
Із щемом поринає.

У щирих травах духмянець
І шепіт колисає.
Білявка хмарка – рум’янець
Милує та кохає.
ПРИСПІВ…

У небі жайвір – мить зліта
І літа дні гортає,
І душу живить  досита,
Та щастям огортає!
ПРИСПІВ…

Легіт - лёгкий, тёплый ветерок.