Ви мол ться за мертвих, ми повою мо за живих!

Алина Ивлин
І знову ворог шле послання «Градом»,
А я в окопі вам пишу листа,
Ви знаєте, під цим смертельним зорепадом,
Кожну хвилину ждеш лише кінця.

Скрипучий сніг – навчив любити тишу,
« все пройде» - це вже не про нас,
Я повню як кричав, що не залишу,
Коли від «Града» брата я не спас.

Своїм життям тут кожен з нас торгує,
В смерті для нас знижок вже нема,
Вона щось видумує, мудрує,
Кожного за плечі тихо обійма.

А в вас там статистику складають
Скільки вмерло, скільки залишились воювать,
Вони ж прокляті навіть і не знають,
Що сотні під землею лишись спочивать.

Секундна стрілка б’ється з серцем разом,
І підло "Град" чомусь затих
Прошу пам"ятайте тую фразу -
«Ви моліться за мертвих, ми повоюємо за живих!»