Я укра нка

Алина Ивлин
Я  українка, я української крові,
На моїх вустах слова кобзаря,
В мене прекрасні очі чудові,
Із яких нема вороття.

В мене душа  пронизана болем,
Історія в ній знайшла свій куток,
Моє життя – колосате поле,
Із родючих земель і духмяних квіток.

Я  із роду Франкових і Симоненка,
Духу  народного – Ліни Костенко,
Я із тих, хто воював і воює,
Хто батьківщину врятує!

 Я майбутнє твоє і   твоя я надія,
На вільне і щасливе життя,
Доки жити буде – Україно,
доки я, до останнього серцебиття!