Не залишай

Лиса 25
Я хочу стати світлом Твого світу,
Тихенько йти за покликом Твоїм,
В присутності Твоїй танути ніжно,
І бути завжди там, де й Ти.

Ти витяг мене із глибокої безодні,
Вдихнув життя, і впевненості дав,
Ти, наче мій янгол-охоронець,
Який давно у пошуках літав.

Без Тебе я вже світ не уявляю,
Постійно думаю, де стільки років був...
Не залишай мене саму, благаю!
Бо знову в тій безодні потону...