Dark mention

Александр Ноцкий
Ти збирався наверх?
Але ж там - тільки грати!..:)
І можливість втікти від земного життя,
щоб, нарешті, хоча б небеса врятувати,
від людського сміття...
Та не треба, прошу...
Не вдягай того светра..:)
Ти ж не вірив у темряву млявих братів!..
Тут - вони розчинялись у магії з фетру!
Ну а ти й поготів!.:)))
Відкривай формуляр, й припустися помилки...
Зрозумій, нас давно вже шукає не той,
хто готовий зламати святому гомілку
за не вдягнений строй...
Хтось поклацав...
Ти чув?
То не світу крестражі?..
Чи, можливо, то ікла родини з вовків,
що колись люденятам під м'ясо розкаже,
як прикаяний стлів...