Для чого ранити людей?

Картонный Человек
Навіщо ранити людей?
Словами по обличчю бить?
В квартирі, де давно зима,
Людина змучена висить.

Вона не витерпіла слів,
Тих слів, що люто горло рвуть.
В квартирі, де завжди печаль,
Лиш тіні тих образ живуть.

Нестерпно бачити мерців,
Яким набридло це життя,
Які живуть, бо треба жить,
Бо самогубство - це стаття.

Навіщо ранити живих?
Для чого сильних добивать?
Людина змучена висить,
Бо не навчилася літать.