До Бога в хату

Павло Гай-Нижник
              ДО БОГА В ХАТУ

Світ – спить... Лягаю демонів приймати...
Смерть – вмрить? Встрашилася вмирати!
Життя... Конає... Щоб іще не здати
Краплей своїх... Йому б не знати
Що у Різдві сенс – Смерть узяти...
Амінь... Аби вловити й цілувати
Своїх... І не добіг... До Бога в хату...

                Павло Гай-Нижник
                9 вересня 2016 р.