Небо

Славуцкая Рина
Я небо б торкнутись хотіла,
Щоб зорі зібрати й нести...
Тобі, що для мене все милий.
Тобі, що приходиш у сні.

Та небо не зоряне зовсім.
Та десь полдівались зірки.
Тепер я несу у долонях...
Небо смутне й не ясне.