Весна не хоче прокидатись

Виктор Ярошевский -Весна
Весна не хоче прокидатись -
Спить у барлозі лісовій.
А у кутку хропе піддатий
Ще з лютого зелений змій.

Він звабив дівчину-красуню
Солодким напоєм, хмільним,
І розпустивши п"яні нюні,
Жалівся, що знеміг від зим...



    15.09.2016г.