Без прощальних слiз на укр. яз

Любонька
На могилу нашого кохання
Вже готую траурний вінок.
Смерть любові - вище покарання.
Сам штовхнув на цей останній крок.
Не суди мене', не звинувачуй,
Озірнись на про'житі літа'...
Я гадала, щось вартую й знa'чу,
Та насправді все - лиш гра пуста'.
Кращий вихід утікти від те'бе,
Поховати сво'ї почуття,
Бо  не бачив ти у них потреби,
Кинувши безжально у сміття.
Більш ніко'ли ду'шу не відкрию
Зачинивши серце назавжди'!
Ще в утробі задушу' надію,
Як до те'бе в ній ведуть сліди.
Якщо вмерла, не дивись у очі.
Звісно, все пробачивши, - забудь.
Хто кохання берегти не хоче,
Не знайде' в житті щасливу путь!
Без прощальних сліз любов хоро'ню,
Не торкнувшись зимного чола.
Тільки ляже сивий сніг на скроню,
Залиши'вши долю без тепла.


15/09/16/