Дiй

Галина Серженко
Ніхто і ніколи твоїм  не буде - тікай
Давай негайно порви всі пута, не зволікай
Бо твоє серце не може вічно тягар нести
У тих одвічних наругах - муках виною ти
Не треба стільки чекати часу щоб зникнув біль
Так зуб лікують завчасно-вчасно
Тож швидше дій.