Не схочу йти

Лариса Сергеева 2
Відчуваю кожен твій дотик,
Всі думки та мрії як свої,
Я страждаю всі твої турботи,
Ті, що не торкнулися землі.

Кожен подих я вдихаю разом,
Наче зовсім поруч  свято мрій,
Щоб жадати зустрічі до сказу
І знімати сонце з твоїх вій.

Щоб зігрів мене теплом обіймів,
Наче так хотів мене знайти,
Тих, в яких я буду сама вільна,
Тих, з яких не схочу більше йти.

07.09.2016