Руда красуня

Александр Соседка
Я відчуваю остані теплі дні,
Зозуля вже роки невідраховує.
Чарівне навкруги все, наче увісні
І холодок вже сонце не приховує.

Руда красуня- осінь завітала
Із фарбами та пензлем у руках,
Дерева та кущі вона розмалювала
І фарбу розлила зненацька по річках.

Вже довше світять зіроньки на небі,
В тумані сивім з ранку все дріма,
Тож прокидатись рано немає вже потреби,
Все ближче підкрадається зима.

 Земля втомилася воліє спочивати,
Нагодувала кожного матінка родюча.
Під білу ковдру готується вже спати,
А по весні проснеться і буде знов квітуча.
Сосэдка О.Д.                16.09.2016р.