07, 09, 2016 Басня

Светлая Две Тысячи 10
))) Байка Бегла вокам па ФБ
Сумленны, несумленны, добры, кепскІ... Так лёгка раздалі па шапцы мы, каму хапіла толькі вось на кепку... Той чалавек мо і добры ... са сваімі дзеткамі... У дзюбцы ён нясе ім кожны дзень цукеркі, а жоначцы памаду , тапкі новыя, пуцёвачку ў Тайланд ці на Канары ... А мы павінны ўжо па сметнікам агулам шнырыць, каб выжыць толькі ... Выжыць, дачакацца, блін, калі ўжо выб'е клінам клін , да волі лёс прапусціць ...вочкам... хоць адным ...
Замест таго, каб ныць, нам неяк рэвалюцыю патрэбна ўжо рабіць!