Босонiжки

Миклош Форма
Твої люблю я босоніжки...
Кросворди пасків шкіряних,
де кожен пальчик видно трішки, –   
розгадую, як сенс весни...

Склад чоловічої натури:
помітити, мов мимохіть,
усі нюанси педикюру –
мистецтва зваблювати мить...

А в босоніжках – босі ніжки...
Так, ніжки – голі, а не гріх.
Я кинув оком тишком-нишком...
Все – як завжди, ти – краще всіх...