Вбый Своих - Щоб Росия Боялась!

Мерси Боку
                * * *

Вбий своїх  -  щоб Росія боялась
Щоб жилось і тобі  -  і мені
На тім світі  -  пекельная радість
Своїм трупом насолим  -  Москві

Вбий своїх  -  як у Кримі не так щось
Вбий своїх  -  Україну й Донбас
Вбий своїх  -  щоб життя не лишалось
Вбий своїх  -  і в похід на Кавказ

Вбий своїх  -  та вбивай і надалі
Як Джед-Дай  -  за зелені грини
Ми ж стояли  -  за те на майдані
Щоб усе захопили  -  Джед-Ди


                * * *

                17. 09. 16