Не тримай мене

Шеломихина Лиза
Не тримай мене в міцних обіймах.Дай свободу,бути собою. Як герої в німих кiнофільмах, Насолодимося тишиною . Не кради мій ранок ,не варто.Навіть крихітною думкою про себе.На стіні намальована карта, Місце є де сховатися від тебе.Вiдпусти мене вільною птахою.На простори прозорого неба.Я не хочу вмирати бідолахою,Занадто залежною від тебе.